Fotografering

 

Med hovedet fyldt med gode idéer, højt humør og gå-på-mod, så ser jeg frem til at lave nogle gode billeder sammen med jer!

Se mere

Webdesign

 

Nystartet eller etableret virksomhed? Alle har brug for en brugervenlig og indbydende hjemmeside. Så her står jeg til jeres hjælp!

Se mere

Fotografering

Tillykke! Du har nu fundet en alsidig fotograf, med erfaring, højt humør og gå-på-mod. Jeg har prøvet lidt af hvert. Så uanset hvilke spændende opgaver du har i vente, så vent ikke med at kontakte mig!

Webdesign

Hvis du tænker på nøgleord som brugervenlighed, mobil-optimering, hastighed og grafisk fremtræden, så er du kommet til rette sted. Jeg laver dit website enkelt og ligetil, både for dig og dine kunder.

Hurtigt svar

Kontakt mig med dine planer, ønsker og drømme, og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, gerne inden for et par dage, med et tilbud. Så kan vi helt sikkert finde en løsning vi sammen kan arbejde hen imod.

Få et tilbud

12 + 6 =

Glenn Sønderskov

Glenn Sønderskov

Fotografix

Med erfaring som fotograf og webdesigner har jeg prøvet lidt af hvert - alt sammen inkluderer god kundeservice! Så lad os sammen skabe noget helt unikt!